Overal draadloos via Wifi werken
Slimme WiFi oplossingen van IT Pro
Sonos en HEOS via WiFi
Wifi in Huis en op de Zaak

Slimme WiFi Oplossingen

De nieuwste WiFi techniek voor ondernemers en in huis

WiFi Oplossingen

Wat is er mogelijk
Draadloos Werken met Wifi Thuis

Steeds meer mensen maken gebruik van apparatuur die via Wifi het internet op gaan. Zoals smartphones, tablets, TV, Media Players. Maar ook muziek via SONOS en HEOS kun je via een goed wifi netwerk aansturen.

Om een goede draadloze verbinding te realiseren is het installeren en configureren van een draadloze router een belangrijke zaak. De routers en netwerk access points van Ruckus, xClaim, Alcatel, Ubiquiti en Engenius zijn professionele componenten die zorgen voor een stabiele draadloze verbinding.

Draadloos Werken Met Wifi Op De Zaak

Op de zaak is een goed en veilig WiFi netwerk belangrijk zodat uw werknemers en eventueel bezoekers, gasten en klanten ook draadloos kunnen werken.

Met de professionele accesspoints van Ruckus, Ubiquiti en XClaimheeft u op de zaak een compleet dekkend netwerk, veilig en zeer snel voor grote aantallen gebruikers.

Ook als u problemen heeft met uw draadloze verbindingen kunnen wij voor u een meting uitvoeren om te kijken wat de storing of oorzaak is. U ontvangt een meet rapport en een advies voor aanpassingen in uw huis en omgeving.

Wifi Als Service In De Horeca

Uw gasten in uw hotel of restaurant willen graag WiFi om te kunnen werken of om bijvoorbeeld hun vakantie foto's te delen. Tegenwoordig zoeken gasten op Hotels en Restaurants waar WiFi als service wordt aangeboden.

Belangrijk is dat het veilig en een gescheiden netwerk is zodat niemand op uw eigen zakelijke netwerk kan komen. Door gebruik te maken van veilige routers en firewalls bouwen wij een apart veilig WiFi netwerk.

Openbaar Free Wifi

IT Pro heeft in het centrum van Nuenen een openbaar free Wifi netwerk aangelegd in opdracht en samenwerking met de CONN en OnsBrabantNet. Hierdoor kunnen de toeristen, gasten en inwoners van Nuenen gratis gebruik maken van het internet. Ook het museum Vincentre heeft een snel en veilig Wifi waar de bezoekers kunnen inloggen dat door IT Pro is aangelegd.

Producten

Producten speciaal voor Wifi oplossingen!

Wat klanten zeggen

In de Collse Hoeve ligt een professioneel Wifi netwerk waar de hotel gasten gratis gebruik van kunnen maken.

Hotel Collse Hoeve

Al jarenlang onze partner in zakelijke IT. Snelle service, een aanrader voor ambitieuze ondernemers!

Van Den Oetelaar

Geweldig geholpen met de uitgevoerde reparatie. Dank voor het vakkundige advies!

Intouch

IT Pro heeft met medewerking van CONN en OnsBrabantNet een goed en snel Wifi netwerk aangelegd.

Museum Vincentre Nuenen

Herman Eij: "Wij zijn al 20 jaar klant van IT Pro zowel de IT als de telefonie is door IT Pro vakkundig geïnstalleerd"

Van Gastel en Neijnens

In Centrum Nuenen is een free Wifi netwerk aangelegd voor de inwoners, gasten en toeristen die gebruik willen maken van een gratis Wifi netwerk.

Free Wifi Nuenen


Steeds meer mensen maken gebruik van apparatuur die via Wifi het internet op gaan. Zoals smartphones, tablets, Ipad, TV, Media Players, Sonos, Heos, Chromecast, Chromebooks, etc, etc.

Om een goede draadloze verbinding te realiseren is het installeren en configureren van een draadloze router een belangrijke zaak. De routers en netwerk access points vanZyxel Nebula, Devolo, en Ruckus zijn professionele componenten die zorgen voor een stabiele draadloze verbinding.

Ook de beveiliging van een draadloos netwerk is een belangrijke kwestie om te voorkomen dat anderen inbreken op uw netwerk of apparatuur.


Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van een Wifi netwerk. Op je telefoon, tablet, notebook wil je het internet op maar ook je Sonos en HEOS geluidsinstallatie wil je graag via WiFi aansturen.

Wij kunnen voor u een veilig en snel Wifi netwerk inrichten zodat iedereen in huis en op de zaak, overal snel en veilig kan internetten. Doordat uw buren ook Wifi gebruiken kunnen deze andere netwerken uw netwerk storen. Door te meten kunnen wij uw Wifi netwerk optimaal instellen.

Ook als u problemen heeft met uw draadloze verbindingen kunnen wij voor u een meting uitvoeren om te kijken wat de storing of oorzaak is. U ontvangt een meet rapport en een advies voor aanpassingen in uw huis en omgeving.

Wij komen aan huis in heel Nederland en België.


IT Pro is officieel Ruckus Big Dog partner. Als officiële partner werken wij met gecertificeerd personeel dat u voorziet van het beste advies en bieden wij uitgebreide supportmogelijkheden. Daarnaast beschikt IT Pro over een eigen vakkundige installatiedienst die u kan ondersteunen bij zowel kleine als grootschalige WiFi-projecten.


Voor de installatie van een draadloze toepassing wordt een Wireless Site Survey geadviseerd. De uitkomst hiervan is van groot belang bij de uiteindelijke oplevering. De Wireless Site Survey van IT Pro zorgt voor een goed beeld van uw Wifi netwerk.

Het primaire doel van een Wireless Site Survey is het meten van de demping tussen Access Point en Client. Door te meten wat een Access Point aan signaal uitzendt indien men dichtbij het Access Point staat en dit vervolgens te vergelijken met wat de signalen doen indien de afstand vergroot wordt, en/of als er objecten tussen het Access Point en de meetapparatuur komen, kan in kaart gebracht worden hoe de omgeving omgaat met Radio-Frequentie-signalen (RF-signalen).

Na de Site survey kan er een Wifi plan gemaakt worden om uw netwerk optimaal in te richten.

Volg ons

Twitter
Laatste nieuws
Facebook
Like ons
Pinterest
Omdat beelden meer zeggen

Neem contact op

Dank u wel! Wij hebben uw bericht ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps! Er is iets mis gegaan bij het verzenden... Probeer het nogmaals.

IT PRO BV

Telefoon: 040 290 69 60
Email: info@itpro.nl
Adres: Berg 41, 5671 CB Nuenen
KvK: 72023384

Support: 0900 247247247
Email: support@itpro.nl
Support tool: Download

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Neem contact met ons op