//

Overname Microgiants succesvol afgerond

Categorie:
Onze klanten
6
-
11
-
2023
Tomas Paulavicius

In 2022 heeft IT Pro het ICT-bedrijf Microgiants overgenomen, wat een belangrijke mijlpaal markeert in onze groei en toewijding aan uitmuntende IT-dienstverlening. Deze overname opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden en groei voor ons bedrijf, en we willen graag met u delen welke voordelen dit met zich meebrengt.

Met deze strategische stap breiden we onze IT-familie uit met nieuwe getalenteerde collega's, waardoor we onze expertise en dienstverlening naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Deze overname brengt niet alleen een team van ervaren professionals in ons midden, maar ook een grotere klantenkring. Dit betekent dat we onze diensten kunnen uitbreiden en onze bestaande klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.

Op 1 september van vorig jaar namen we de dienstverlening voor de klanten van Microgiants in Nuenen over. Een jaar later kijken we met trots terug op dit avontuur en de naadloze integratie van beide bedrijven. Onze directie, bestaande uit Christ van den Akker en Harm Dovens, heeft zich volledig ingezet om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen en de overgang soepel te laten verlopen.

IT Pro, opgericht in 1997, is een full-service IT-dienstverlener voor het MKB, met een sterke aanwezigheid in de regio Eindhoven, Helmond, en Veldhoven. Ons aanbod is nu versterkt en uitgebreid met dezelfde diensten als Microgiants, waaronder Microsoft 365, support, wifi, infrastructuur, telefonie en hardware. Met een team van 16 medewerkers staan we klaar om u hoogwaardige IT-oplossingen te bieden.

Deze overname heeft geleid tot een naadloze integratie van expertise en middelen, wat resulteert in een nog betere service voor onze klanten. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld gedurende deze overgangsperiode en kijken met optimisme naar een toekomst van innovatie en groei, waarin we blijven investeren in de technologische behoeften van ons diverse klantenbestand.

Bij IT Pro streven we ernaar om voortdurend te groeien en uit te breiden, en we staan open voor verdere samenwerkingen en eventuele overnames van andere ICT-bedrijven. Voor vragen of meer informatie, kunt u ons bereiken via e-mail op christ@itpro.nl (Christ van den Akker).

Terug naar blog overzicht

IT Pro 2024  |  Specialist in zakelijke ICT  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Statement

Team Support
Opening-hours....
Op werktijden binnen 15min bereikbaar
Team Support
Open-status
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen?
Start Whatsapp Chat