Één platform
Flexibel bellen
Overal bereikbaar
Thuiswerkers

Microsoft teams telefonie

Flexibel bellen via Teams

Microsoft teams telefonie Oplossingen

Wat is er mogelijk
Bellen, samenwerken en vergaderen in één applicatie

Dankzij de integratie van IT Pro en Microsoft Teams is het nu mogelijk om te bellen, werken en vergaderen in één applicatie. Jouw organisatie benut op deze manier de voordelen van laagdrempelige communicatie via Microsoft Teams én de voordelen van een intelligente telefooncentrale zoals wachtrijen, belschema’s en de extra mogelijkheid om door te verbinden.

Altijd bereikbaar

Op de zaak is goede telefonie erg belangrijk zodat uw werknemers goed bereikbaar zijn voor uw klanten, partners en relaties.

Ook als u niet aanwezig bent kunt u via de telefooncentrale in de cloud gemakkelijk overschakelen naar een andere belgroep of doorschakelen naar uw persoonlijke nummer. Zo kunt u vrij werken, waar en wanneer u maar wilt. De telefonie verhuist via de telefooncentrale in de cloud gewoon met u mee.

Wanneer u gebruik maakt van Teams telefonie hoort u duidelijk verschil met analoge telefonie. De geluidskwaliteit verbetert aanzienlijk door de digitale verbinding.

Groeimogelijkheden

Wanneer u gebruik maakt van Teams telefonie heeft u volop groeimogelijkheden. Door middel van slechts een paar aanpassingen kan de virtuele telefooncentrale met u en uw bedrijf meegroeien. Met deze ongelimiteerde flexibiliteit kunt u snel telefoons toevoegen of er juist een aantal uit uw netwerk halen.

Kosten

Om te kunnen bellen met Microsoft Teams is het noodzakelijk dat u de juiste licentie afsluit en kiest voor een belbundel die bij u past.

Voor kleine en middel grote ondernemingen is er Business Voice. Deze licentie vereist een Microsoft 365-abonnement dat Microsoft Teams omvat. Het is een add-on-abonnement voor maximaal 300 gebruikers en kan niet afzonderlijk worden gebruikt.

Voor grote ondernemingen is er de Microsoft 365 E5 licentie. Deze licentie is de premium aankoopoptie die de allerbeste productiviteitsapps en geavanceerde beveiligings-, nalevings- en analytische mogelijkheden voor je onderneming omvat. Huidige E1- en E3-klanten kunnen tegen een gereduceerde prijs upgraden naar E5.

IT Pro helpt u bij het kiezen en koppelen van de juiste licentie.

Producten

Producten speciaal voor Microsoft Teams Telefonie!

Wat klanten zeggen

In de Collse Hoeve ligt een professioneel Wifi netwerk waar de hotel gasten gratis gebruik van kunnen maken.

Hotel Collse Hoeve

Al jarenlang onze partner in zakelijke IT. Snelle service, een aanrader voor ambitieuze ondernemers!

Van Den Oetelaar

Geweldig geholpen met de uitgevoerde reparatie. Dank voor het vakkundige advies!

Intouch

IT Pro heeft met medewerking van CONN en OnsBrabantNet een goed en snel Wifi netwerk aangelegd.

Museum Vincentre Nuenen

Herman Eij: "Wij zijn al 20 jaar klant van IT Pro zowel de IT als de telefonie is door IT Pro vakkundig geïnstalleerd"

Van Gastel en Neijnens

In Centrum Nuenen is een free Wifi netwerk aangelegd voor de inwoners, gasten en toeristen die gebruik willen maken van een gratis Wifi netwerk.

Free Wifi Nuenen


Herkent u dit?

De manier waarop wij werken verandert razendsnel. Vroeger had iedereen een vaste plek op kantoor, nu wisselen we steeds vaker van plek. Je ziet steeds meer mensen met een laptop onder de arm naar een vergadering lopen. Tijdens deze vergadering bellen dan nog mensen in die thuis, op een andere vestiging of bij de klant aan het werk zijn.

Een andere belangrijke ontwikkeling is dat er steeds meer op project- of team basis gewerkt wordt aan problemen. Collega’s uit verschillende onderdelen van een organisatie werken samen aan een oplossing voor een probleem. Als er kennis van buiten nodig is, dan schuift er een externe specialist aan.

Deze ontwikkelingen vragen om andere technologieën die het werk ondersteunen. Bedrijven stimuleren flexibele werkvormen door devices beschikbaar te stellen en door werken vanuit de cloud mogelijk te maken. Tegelijkertijd is er een noodzaak voor een makkelijk systeem waarmee mensen uit losse teams en vaste afdelingen met elkaar kunnen communiceren.

De voordelen zijn:

  • Je kunt het volledige telefoniesysteem zoals je dat nu hebt ingericht integreren in Microsoft Teams. Denk dus aan wachtrijen, tijd- en belschema’s, groepen en doorschakeling bij afwezigheid. Je kunt zelfs dezelfde verkorte doorkiesnummers gebruiken als voorheen.
  • Alle zakelijke communicatie en samenwerking vindt plaats in één omgeving. Deze omgeving is te bereiken via een computer of laptop, tablet of smartphone. Hierdoor kunnen jouw medewerkers werken waar zij maar willen. Vaste en mobiele telefonie zijn geïntegreerd. Bij een uitgaand gesprek is alleen het vaste zakelijke nummer zichtbaar.
  • Je medewerkers hebben één adresboek voor al hun contacten. Dit scheelt een hoop zoekwerk naar telefoonnummers of e-mailadressen.
  • Met IT Pro Teams kun je elke gemiste oproep automatisch doorschakelen naar een ander nummer (bijv. naar een helpdesk of de receptie) , of deze oproep nu binnenkomt via teams of een telefoon.  
  • Dankzij de koppeling met de agenda, kan je bij het doorverbinden of bellen zien of een collega telefonisch bereikbaar is.
  • Medewerkers kunnen hun eigen privé mobiele nummer behouden. Het enige dat nodig is om  te bellen is een 4G of WiFi-verbinding. Is er op een locatie slechte mobiele dekking, dan is de medewerker via WiFi gewoon bereikbaar.  
  • Je kunt eenvoudig medewerkers toevoegen of verwijderen via een webportaal.

Volg ons

Twitter
Laatste nieuws
Facebook
Like ons
Pinterest
Omdat beelden meer zeggen

Neem contact op

Dank u wel! Wij hebben uw bericht ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps! Er is iets mis gegaan bij het verzenden... Probeer het nogmaals.

IT PRO BV

Telefoon: 040 290 69 60
Email: info@itpro.nl
Adres: Berg 41, 5671 CB Nuenen
KvK: 72023384

Support: 0900 247247247
Email: support@itpro.nl
Support tool: Download

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Neem contact met ons op