preloader2.gif

Alles in de cloud

Veilig uw data en mail Online

Cloud oplossingen

Wat is er mogelijk?
Mobiel werken

Tegenwoordig is bereikbaarheid van data erg belangrijk. Een goede Cloud oplossing zoals Microsoft Office 365 en Google Apps voor Business is het antwoord. Een veilige online omgeving waar alle data en mail staat die vanaf elk device te benaderen is. Dus al uw bedrijfsgegevens op uw PC, Mac, Chromebook, smartphone of tablet. Hiermee behoren dataverlies en gecrashte harde schijven voorgoed tot het verleden.

Werkplek Online

Om altijd en overal uw data te kunnen bereiken is een IT Pro online werkplek een uitstekende oplossing. De webgestuurde kantoorapplicaties van Office 365 zorgen voor een gestroomlijnde installatie, minimaal onderhoud en lagere IT-kosten. Een complete online werkplek die altijd en overal bereikbaar is. Zo werkt u of uw medewerkers effectiever en gemakkelijker samen. Vanuit kantoor, thuis en vele andere locaties. 

Terminal Server, RDS of VDI

Een terminal server is een computer waarop meerdere gebruikers programma's kunnen gebruiken. Zo hoeft u niet op iedere computer binnen uw bedrijf alles te installeren en kunnen medewerkers sneller vanaf verschillende locaties gebruik maken van programma's en data. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van beheerskosten en het beheer en onderhoud wordt een stuk eenvoudiger. 

Microsoft Office 365

Overal uw data bereiken en overal werken is ook mogelijk met Microsoft Office 365. Het geeft de mogelijkheid om de functionaliteit van Exchange, SharePoint, Lync en Office WebApps direct vanuit een browser te gebruiken. Er zijn hiervoor dus ook geen servers benodigd in eigen datacenters van organisaties.

Wat klanten zeggen

In Centrum Nuenen is een free Wifi netwerk aangelegd voor de inwoners, gasten en toeristen die gebruik willen maken van een gratis Wifi netwerk.
Free Wifi Nuenen
Herman Eij: "wij zijn al 20 jaar klant van IT Pro zowel de IT als de telefonie is door IT Pro vakkundig geïnstalleerd"
van Gastel en Neijnens
IT Pro heeft met medewerking van CONN en OnsBrabantNet een goed en snel Wifi netwerk aangelegd.
Museum Vincentre Nuenen
Geweldig geholpen met de uitgevoerde reparatie. Dank voor het vakkundige advies!
Intouch
Al jarenlang onze partner in zakelijke IT. Snelle service, een aanrader voor ambitieuze ondernemers!
Van den Oetelaar
In de Collse Hoeve ligt een professioneel Wifi netwerk waar de hotel gasten gratis gebruik van kunnen maken.
Hotel Collse Hoeve

Cloud Oplossingen

 

Waarom Office 365?

Office 365 geeft de mogelijkheid om de functionaliteit van Exchange, SharePoint, Lync en Office WebApps direct vanuit een browser te gebruiken. Er zijn hiervoor dus ook geen servers benodigd in eigen datacenters van organisaties.

Microsoft Office 365 levert de bekendste productiviteits- en samenwerkingsprogramma's als abonnementsservice. Met onze cloudservices kan uw organisatie de algemene kosten terugdringen en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste gebruikers, alles met geschikte lagen voor beveiliging en naleving. Dit kan al vanaf 10 euro per werkplek! Bovendien bevat Office 365 een serviceovereenkomst met terugbetalingsclausule, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u de beste cloudoplossing hebt gekozen.

office365logoorange_web.png
Digital-Workspace-365-Office-workplace.png

Workspace 365

Bespaar tijd met de simpelste digitale werkpleket Workspace 365 vereenvoudig en combineer je alle applicaties, informatie, intranetcomponenten en documentopslag in een digitale werkplek voor iedere organisatie.

Breng alles samen in één centraal startpunt

Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder device, dát is Workspace 365. Maak in een paar klikken e-mail, documenten, nieuws en alle bedrijfsprocessen, zoals activiteiten, direct inzichtelijk voor groepen of individuen. Eén online werkplek als startpunt!

Neem contact op


IT PRO bv
Telefoon: 040 290 69 60
Email: info@itpro.nl
Adres: Berg 41a, 5671 CB Nuenen
KvK: 72023384
 
Support: 0900 247247247
Email: support@itpro.nl
Support tool: Download
 
Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Chatten